löylykisa

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
santiago kirjoitti:

Vai voiko olla niin , että joku lyö tarkoituksella löylyä ja siten ilkeämielisesti provosoi toista kirjoittajaa yhä hurjempiin suorituksiin?

Hmmm..?? EI voi!
😉

santiago kirjoitti:

Nyt kun palstoilla on todellisia periaatteen ihmisiä jotka ovat kaikki oikeassa ja kaikki myös löytäneet inspiraation sen ilmaisemiseen , saadaan tämän hyvin hedelmällisen keskustelun myötä varmaan sata rikki tässäkin keskusteluketjuista parhaimmassa. …Enää puuttuu rapiat 40 kommenttia siitä kuka tarkoitti mitä ja kuka ymmärsi sen oikein ja kuka väärin…

Juhhh.! Mutta yhäkin puuttuu vielä lähes sata kommenttia, että päästään legendaariseen ”Kansan ääni” -ketjuun (à la vanhatyttö) yli puolen vuoden takaa. 162 kommenttia.
🙂

Tokihan ”Viikon X uutisissa” on sata mennyt rikki pariinkin kertaan, mutta niissähän aihe vaihtuu moneen kertaan, tai ainakin useammin kuin tietyllä aiheella aloitetussa ketjussa.

Öhh, höhh… Nyt lankesin itse analysoimaan näitä, eli käymään metakeskustelua, eli keskustelemaan keskustelusta. No, tulipa yksi kommentti lisää, mutta eipä taida mennä tässä threadissa edes sata rikki.
8)