Loton voitonjaot ?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki lotto Espanjassa Loton voitonjaot ?

LINKKI

kv3052
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.09.2008
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 63

Kukapas kertoo tässä meille muillekin paljonko Suomen Veikkaus Oy jakaa takaisin pelaajille
sinne viikottain kertyvää rahaa, ihan numeroina, jos numeroilla aletaan leikkimään. Kokemukseni mukaan yhdellä viikottaisella täydellä kupongilla 9,60 € sai takaisin noin kolme
kertaa neljä oikein, eli noin 45 €. Rahaa oli mennyt 9,60×52 = 499,20 €. Siinä sitä on suhdetta ja faktaa. Eihän sillä ole mitään tekemistä saadun rahan kanssa paljonko numeroita pelataan ja monestako numerosta. Takaisinsaantiprosentti on se mikä ratkaisee.
Eipä taida Veikkaus Oy koskaan julkistaa noita numeroita. En sitten muistakaan yhtiöistä tiedä. Ja yhtiöitähän ne kaikki ovat, ihmisiä töissä jne.
Ennenvanhaan itsekin kavereiden kanssa laskettiin, että pajatsossa sai takaisin 2/3 pelatusta rahasta, nyt ei ole hajuakaan esim.lotosta.
Urheilujen pelaaminen on aina mahdollista, mutta onhan tämä nähty. Viimeksi pesäpallossa.
Kun urheilija tietää suorituksensa vaikuttavan jonkun ihmisen (vaikka tutunkin) pelivoittoihin, on siinä psyykellä tekemistä pysyä kaidalla tiellä. Hevosurheilussa on ihan sama tilanne, kuski on sen lajin kippari. Hän voi vaikuttaa eniten siihen, millä sijalla ollaan.
Lotossa ainakin luodaan illuusio oikeiden numeropallojen muovipallossa pyörivän ja putoavan. Mutta kuvataan niin monta otosta että saadaan sopiva tulos, ja sitten se näytetään tyhmälle kansalle.
Aioa varma tapa voittaa lotossa on, jättää pelaamatta. Mutta onhan se vanha fakta;
kansalle leipää ja sirkushuveja, ettei ihan olisi vailla mitään toivoa.