Los Petoksesta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä L4553
L4553 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 95

Aika surkea ohjelma oli mielestäni. Tuntui väkisin tehdyltä ilman mitään uutta tai kunnollista asiaa:

Muistellaan ikivanhoja asuntohuijauksia (jotka muuallakin Euroopassa ihan yleisiä), yhden alaikäisen venäläistytön oletettua kohtaloa (ei esitetty mitään oletusta että tämä olisi yleistä), alkoholisoitumista mikä ei liity paikkaan sinänsä vaan on henk.koht. ongelma missä päin maailmaa hlö onkin (ei itseään ja ongelmiaan Espanjaan pakoon pääse, ja espanjalainen kulttuuri nimenomaan ei kannusta humalahakuiseen juomiseen koska sitä pidetään nolona), annetaan ymmärtää että kalliit asunnot, veneet ja autot ovat huumerahoilla ostettuja (tunsin katsoessani myötähäpeää toimittajan puolesta)…

Pekkarisen kommentti, että järjestäytynyt rikollisuus ei vaikuta normaalin ihmiseen elämään mitenkään oli sentään jätetty ;). En tosin sitäkään ihan allekirjoittaisi, sillä tavalliseltakin ihmiseltä voi esim. auto joutua varastetuksi ammattiliigan toimesta, aivan kuten muuallakin tietysti.

”ja miksi ihmeessä se oli kuvattu, niin lohduttomista paikoista?”

Huvittavaa oli vielä se, että rannikolla on yli 320 aurinkoista päivää vuodessa ja tuossa sää oli pilvinen ja sateinen. Tarkoitushakuista vai ei?

”Ääliöt saavat joka paikassa turpaansa…”