Los Pacos on mainettaan parempi

LINKKI

jhatinen
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.07.2008
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 133

Hola!

Välttelin Los Pacosia ainakin pitkään. Halusin tutustua eri alueisiin Andaluciassa, mutta en missään nimessä Los Pacosiin – olin kuullut että siellä on vain suomalaisia ja suomea tungetaan joka paikassa. Osaan espanjaa sen minkä arvostamaltani espanjan opettajalta katsoin tarpeelliseksi oppia – no se ei ole paljon, mutta sillä pärjään kaupoissa, toreilla, takseissa, baareissa – espanjalaisten kanssa.

Noin viitisen vuotta sitten kesällä päädyin pahamaineiseen Pacosiin, koska sain edullisen loma-asunnon sieltä ja reissussa oli paljon porukkaa. Ajattelin että samapa tuo – ollaan se pari viikkoa vaikka pyyn silmässä – kai sielläkin aurinko paistaa?

Sen verran pidin ympäristöstä, että seuraavana ja sitä seuraavana vuotena matkasin jälleen Los Pacosiin. Minulla on aina matkoillani auto vuokralla, enkä jumitu paikoilleni. Pacosissa vaan on rentoa kesälläkin, vaikka pitää vain majapaikkaa ja retkeilee ympäri seutua. Sieltä jaksaa kävellä rantaan ja aina voi koettaa feikata paikallisia, etteivät muka huomaa suomalaiseksi. Los Pacosissa ja Bolichesissa ravintolan henkilökunta puhuu yleensä hmm… sitä kieltä mitä pöydässä puhutaan.

Tykkään nykyään Pacosista – on mainettaan parempi – enkä ota kantaa historiaan.

Jussi