los bolichesin catwalk

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat miten kuviot muuttuu los bolichesin catwalk

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ketä pukeutumisen viimeiset trendit kiinnostaa löytää edustavia kansallisia esimerkkejä Los Bolichesin pääkadulla. Mä kävin siellä tänään pankkiasioilla ja siellä taisi tämä Bjaheen kuvailema pariskunta , samoissa pukeissa , astua pankkiin asioimaan. No, eihän se varmaan sama ollut , mutta tuntomerkit täsmäävät.
Siellä on helppo tehdä empiiristä tutkimusta , siellä astelevat sulassa sovussa , sekä Englannin , että Suomen mannekiinit. Ja täytyy sanoa , että tyyli on vapaa.
Ja totuuden nimessä täytyy myös muistaa , että ne jotka pukeutuvat paikallisen tai muuten yleis- korrektin tavan mukaan eivät tietenkään erotu selvästi ulkomaalaiseksi. Tai ainakaan ei voi heti lonkalta sanoa mistä maasta ovat.
Usein on käynyt niinkin päin , että ihmiset joita ei mitenkään osaa ulkonäön perusteella arvella suomalaisiksi , puhuvatkin suomea. Ja aina se yllättää ,koska ennakkokäsitys on niin syvään juurtunut.
Jokainen ketä kiinnostaa , voi tykönään miettiä , minkä maalaiseksi häntä useimmiten otaksutaan.
Siitä voi tehdä jotain johtopäätöksiä.
Mä voin tunnustaa , että mua/meitä, useimmiten otaksutaan sakuiksi, vaikka en olekaan vaalea pitkänhuiskea Arjalaispoika. Luojan kiitos ei kanaalijengiksi sentään. Ja kyllä meidät tunnistetaan suomalaisiksikin, haluaisin uskoa että ollaan silloin puhuttu jotain.
Kansallisuuksien bongaus voisi olla hyvä vaihtoehto lomapäivien ratoksi.