Los Altos

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kojo
kojo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

Los Altos on rauhallinen omakotivaltainen alue muutama kilometriä Torreviejan kaupungista etelään. En tunne aluetta tarkemmin, mutta kaipa siellä pikkubaareja on. Auton tai taksin varassa kuitenkin olette, kun haluatte vilkkaammille seuduille.

Semana Santan aikaan kulkueet ovat joka ilta Torreviejan keskustassa. Autopaikoista on kova pula, kun ”kaikki” haluavat pääsiäiseksi rannikolle. Torreviejahan on nimenomaan madridilaisten lomanviettopaikka. Keskustan suurissa parkkihalleissa on kuitenkin useimmiten tilaa. Espanjalaisethan parkkaavat mieluunnin kolme rinnakkain kuin maksulliseen ruutuun.

Sään puolesta kevät on vaihtelevaa aikaa. Useimmiten on päivällä t-paitakelit ja illalla esim. fleece päälle. On nähty kuitenkin sellaisiakin pääsiäisiä, että mieleen on tullut suomalainen tuulipuku ja lenkkarit.

Taskuvarkaita on varmasti keskustan perjantaimarkkinoilla ja kulkueita katselevassa ihmismassassa. Kannattaa muistaa, että Costa Blanca on esim. ravintoloissa etupäässä käteismaa ja käteistä saa Visalla automaateista. Ei kortteja kannata kaikkialle ottaa mukaan.