Loppuunkaluttu

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Eiköhän tämä keskustelu jo liene loppuunkäyty. Ja kyllähän tássä aika paljon asiaakin oli, tuli esimerkiksi erittäin selkeásti ilmi, että me Costan suomalaiset jakaudutaan kolonialisteihin ja integroituneihin.

Tuo asianajoartikkeli Fuengirola-lehdessä on aika outo juttu. Siinähän ei mainita, kenestá on kysymys ja kun oikeaa syyllistá ei tiedetá, niin yleisön epäilys kohdistuu kaikkiin Fuengirolassa alalla toimiviin. Jos jutun tarkoitus oli informoida mahdollisesta huijarista, niin ohi meni – konna jäi tunnistamatta ja kaikki rehelliset asianajajat saivat lokaa niskaansa. Konna ilmeisesti jatkaa toimintaansa Fuengirolassa, paikkakuntahan mainitaan. Jutussa omalla nimellään ja kuvallaan esiintyvä asianajaja kohoaa sankariksi, joka pelastaa rikoksen uhriksi joutuneen, ja kun hänet maintaan niin pitáisi nimetá myös muut osapuolet. Onkohan Ignatius aloittamassa asianajofirman táállá costalla, támá artikkeli antaisi varmaan mukavaa nostetta uran alkuun.

Jutussa puhutaan poliisitutkinnasta, jonka kohteina ovat ”kumppanukset” ja ostaja ja todetaan, että poliisi on todennut, että asiassa ei ole tapahtunut rikosta, joten esitutkinta lopetettiin. Viittaakohan lehti ostajan tutkimiseen vai koko porukan? Jos sanomalehti haluaa kirjoittaa tállaisista asioista, niin pitáisi kyllä olla paljon tarkempi;kaikkien osapuolten nimet pitäisi mainita eikä vain vihjailla, ja kun kerran rikosta ei ole tapahtunut, niin siihen ei myöskáán pitáisi vihjailla.

Ja tämä artikkeli ja meidán jaaritus siitá, onko suomalaisella kotileipomolla luvat kunnossa painivat kyllá ihan eri sarjassa. Mehän vain spekuloitiin keskenämme ja tássä esitetáán julkisesti suora syytös.