LOL

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Raya
Raya Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
dreamer kirjoitti:

Totuus on, että 95% ystävistänne ovat sitä mieltä, että puolisonne tms. on (gigolo/h***a, rahojesi perässä tai muuten vaan ”harrastelee” ulkomaisia).

Tuo on aivan loistava kommentti!
Harrastelee ”ulkomaalaisia”, heh.
Olen yrittänyt miehen ystävien mielipiteitä yrittänyt selvitellä, ihan jo uteliaisuuttani, onhan suhteessamme vallitsevat tosiseikat melko poikkeukselliset.
Mutta mitään ihmeellistä ei ole tullut esille, muutamien kanssa olen moderniin länsimaiseen tapaan ystävystynyt ja kirjoittelemme meilejä kun olen Suomessa.
En olisi joskus 2000-luvun alkupuolella kun aloin vakavasti fanittaa Valencia CF:ia uskonut mihin tuo jalkkishullutukseni (jota Suomessa ei vieläkään oikein tajuta) johtaa.
Tosin tällä erää suhteeni VCF:n on vähän viileä, valitettavasti en PYSTY tätä asiaa kovin rakentavasti näkemään. OFF TOPIC…

Suomessa osa ystävistäni tietää minulla olevan ”jotain” Espanjassa, mutta vain luottoystävät tietävät tarkemmin asioistani. Kell Onni on se Onnin kätkeköön, lienee viisain päätös tämän ihmissuhteen vaalimisessa.
Olen itsenäinen ja itsepäinen, mieheni tietää sen ja ainakin näennäisesti hyväksyy sen, en tahdo olla hänestä riippuvainen taloudellisesti, VAIKEAA espanjalaiselle miehelle!
Gigolo? No paremminkin rantaleijona, no ainakin tuo tykkää juosta Arenas-El Cabañal-Malvarosa alueella mielellään.