Loistavia mielipiteitä&faktaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Auton pidempiaikainen vuokraus Loistavia mielipiteitä&faktaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46

Alle kolmen tonnin ei tunnu heruvan mistään pienintäkään nelipyöräistä puoleksi vuodeksi (vakuutuksineen). Ihanan kallista :D. No, pisnes is pisnes eikä tyhmä ole se joka pyytää vaan jne. Mutta jos auton, jonka hankintahinta on seitsemän tonnia, puolen vuoden vuokra on vakuutusten kera n.3500 niin ehkä joku pitää sitä kohtuullisena hintana. Minä en.

Kiitos mielipiteistänne, tällä kertaa oikein informatiivisistä sellaisista. Voi tosiaan olla, että paras keino hankkia sinne kulkupeli on tulla täältä kylmästä Suomesta omalla autolla Espanjaan. Tosin Masa P:n kustannuslaskelmaan täytynee lisätä vähintään puskurien uudelleenmaalaus siinä vaiheessa kun auton Suomen takaisin tuo. Tai viimeistään siinä vaiheessa kun aikoo sen täällä eteenpäin myydä. Kun autoja siellä katselin niin eipä taida omakaan puolta vuotta säilyä ilman pikkunaarmuja, klommoja jne. jälkiä puskureissa / kyljissä. Sen verran erilaisesta liikennekulttuurista lienee kysymys.

Onkos noita Suomi-Saksa väliä kulkevia matkustaja-autolauttoja muita kuin Superfast (Tallink) ja Finnlines?

Mikä ihmeen vakuutusyhtiö on se, joka ei salli olla vakuutuksen kantilta yli 3 kk ulkomailla?

No ei varmaan mikään. Et kuitenkaan ihan tainnut ymmärtää mitä tarkoitin. Eli siis sitä, että vakuutuksessakin luulisi olevan ehto, että vakuutus on voimassa vain mikäli autoa käytetään kunkin maan määräysten mukaisesti(enkä nyt tarkoita tieliikennelakia). Eli siis jos Suomalaista autoa käytetään Espanjassa, tulisi noudattaa tätä 3kk:n (vai onko se nyt sittenkin 6kk:n) sääntöä, jotta vakuutus on voimassa. Oli se maksettu taikka ei. En tiedä tuliko yhtään selvemmin 😛

Vielä suomalaisesta vakuutusyhtiöstä,miksi et kysy suoraan sieltä miten asia on,saat ainakin virallisen vastauksen,eikä tarvitse arpoa mistä on kysymys

No ehkä siksi, etten viitsi kysellä, että mitä seuraa jos en noudata Suomalaisella autollani Espanjassa Espanjan lakeja asiaa koskien??! Vähän sama kuin kyselisi etukäteen poliisilta / käräjäoikeudesta, että ”paljonko tulee linnaa jos ryöstän tuon paikallisen säästöpankin ja jään siitä kiinni?”

Toki vakuutusehdot löytyy netistäkin, mutten ole vielä ehtinyt niitä niin paljoa tutkia.