Loistavaa, Pedro

LINKKI

Fugetar
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.08.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 11

Vihdoinkin tuli jotakin kommentoitavaa! Olen käväissyt täällä Orkissa suurinpiirtein päivittäin katsomassa mitkä asiat ovat kirvoittaneet kielenkannat irti toisistaan, mutta aihepiirit & asiat ja/ tai tapa kommentoida ovat olleet sellaisia, ettei niihin oikeastaan ole tehnyt mieli kantaa korttaan kekoon. Nyt tuntuu mukavalta saada lukea, että joku uskaltaa puhua asioista reippaammin!!!

Ei niin, että tarkoitus olisi tietoisesti loukata, mutta kun asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, niin väkisinkin se kalikka kolahtaa jonkun nilkkaan. Mutta eikö avoin keskustelu olekin tällaisen forumin tarkoitus? Välillä joku tykkää, joku ei ja niinhän sen kuuluu ollakin. Tulee hieman särmää ja karakteeria joskus niiiiiiin itsestäänselvyyksien joukkoon;-)

Minäkin teen töitä espanjalaisten kanssa, jos tosin meillä on paljon suomalaisiakin ja skandinaavisia asiakkaita. Suurin osa meidän espanjalaisista asiakkaistamme pitää kovin suomalaisista, sillä meissä on positiivisen paljon hyviä piirteitä, mutta jos jotakin meiltä toivotaan, niin eritoten avoimempaa kanssakäymistä ja reilua, joskus särmikkäämpääkin kommunikointia. Ja siihen tarkoitukseen meillä on nyt Pedro!

Omasta puolestani toivon, että jaksat kirjoitella tänne Orkkiin! Oikein innolla odotan tulevia juttuja!