Lisäksi …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Lisäksi …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Hra Leijonamielen rouva voisi sitten puolestaan miellyttää minua omalla ilmaantumisellaan kommentoijien joukkoon. Kuin kuka muu tahansa, joka ei vielä ole täällä sanaakaan sanonut.

Oletteko nimittäin huomanneet, ettei uusia tulokkaita suinkaan puraista (ellei nyt ihan idioottimaisesti aloita) vaan paremminkin toivotetaan uteliain mielin tervetulleiksi pulisemaan mitä tahansa.

Luitteko muuten jutun apteekkikäynnistäni? Sen jälkeen otin eilen kaikki viisi lääkettä ja nyt aamulla jälleen viisi. Kahden päivän kuuri, mutta jo nyt tuntuu nenä kuivahtavan, kuumeileva olo on mennyttä ja kuvittelen peräti paranevani ennen aikojani. Että ovat nämä apteekkarit täällä aikamoisia noitatohtoreita!

Espanjassa sen sijaan:

Sielläkin voi mennä apteekkiin kuvailemaan tautinsa oireita saadakseen sopivan lääkityksen. Ja kyllähän espanjalaiset sitä palvelua paljon käyttävätkin. Jostakin luin että maassa ollaan jopa hieman huolestuneita siitä, miten helposti kansaa lääkitään pillerein.

Flunssan olen hoitanut siellä huut’hemmettiin helposti. ZITROMAX (Pfizer) on kolmen päivän täsmäkuuri, jolla paranee helposti vaikka olisi pahakin olo ennen sitä. Ja tietenkin sen saa ilman reseptiä, niin kuin espanjalaisesta apteekista saa paljon muutakin paitsi ei enää mitään, mikä sisältäisi huumaavia ainesosia, kuten nukahtamislääkkeet.

Hinnatkin ovat käsitykseni mukaan edullisempia kuin Suomessa.