Likaisia jauhoja

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Läpinäkyvyyttä? Likaisia jauhoja

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Oñan kolme kallista virka-autoa, hänen poikansa puliveivaaminen Torremolinosin palvelukseen lähes nelinkertaisella palkalla, oman mainoskalenterin painattaminen veronmaksajien rahoilla, rahan pumppaaminen ex-poikaystävän vetämään FTV:hen, joka tuottaa pelkkää Oña-propagandaa etc. ovat sitten toinen juttu. Toki on suuruusluokkaero Junta-tason ja kunta-tason välillä. Mutta filunki on filunkia. Ja koska kaappien avaimet ovat Oñalla, niin on perusteltua pitää noita vain jäävuoren huippuna.

Huomattakoon, että juntan virkamiehiä on mainitsemastasi syystä eronnut. Oña eroaa aikaisintaan runsaan neljän vuoden kuluttua, eikä välttämättä silloinkaan.”

Olet Don Paco, fiksu kirjoittaja. Tervetuloa palstalle!

En kuitenkaan ole ihan samaa mieltá kanssasi. Jos Oñalla olisi luurankoja kaapissa, niin kyllä ne nyt tamän vaalikampanjan aikana tulisivat esiin. Ja olisivat tulleet jo aikaisemminkin, aikaisemmissa kampanjoissa. PSOE:n riveissä sen sijaan on ollut kummallisia kytkentöjä ihan rikollisiin piireihin. Tunnetko tämän tapauksen???

Oña: ”Desconocemos qué relación mantiene el candidato del PSOE de Fuengirola con Rodríguez Menéndez, condenado a 6 años de cárcel, huido de España e inmerso en numerosos procedimiemtos penales.

Seuraavaksi Oña kirjoittaa: Hoy (27.4.) el candidato del PSOE ha reconocido que trabajó un año y medio en el despacho de Rodríguez Menéndez. La pregunta es por qué se quedó tanto tiempo con lo que allí había, por qué no salió del despacho al 2º día, por qué no denunció a la policía las barbaridades que este hombre hacía, qué sabe desde entonces, por qué llegó a ese despacho….En el Pleno no ha respondido.

Minä en todellakaan asu Fuengirolassa enká haluakaan asua siellä. Mutta tietenkin asun Espanjassa, kuka nyt Suomessa vapaaehtoisesti…