Liittymien erot?

LINKKI

Frank
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255
Taspani kirjoitti:

Mainitsit tuolla edellä että kännykkäkäytössä kuluu vähemmän bittejä. Kantapään kautta oppineena olen kammonnut kännykän käyttöä nettikytkyyn (se oli modeemin korvike silloin kun alkoi sitten kaduttaa). Valistapa vähän kansaa mihin ja miten kannattaa kännykkänettiä käyttää, ja mitä se maksaa.

Tarkoitin lähinnä sitä kännykän nettikäyttöä esim. ADSL:n lisäksi. Minulla tähän kuuluu satunnainen surffailu kun on ”pakko”, uutiset, email, kalenterin ja yhteystietojen synkronointi. Luulisin, että siihen 1Gb/kk (eikös Másilla ollut niin) pitäisi riittää hyvin. Mutta jos tietokoneen käytön vetäisee kännykän (tai GPRS-mokkulan) läpi niin taitaa tilanne muuttua varsinkin, jos satut keräilemään musaa ja leffoja tms, tai jos siirtelet Suomen TV-tallennuksia kuten mitä ajattelin tehdä.

Putosin vieläkin vähän kyydistä näiden kahden eroista. Ymmärsinkö oikein niin, että Más on puhelujen ja tekstiviestien osalta saman hintainen kuin Yoigo, mutta erot ovat GPRS:ssä?

1e/kk kuulostaa ihan sopivalta vaikka olisi puoli vuotta pois. Sehän on vain lasillinen konjakkia. Mutta laskuttavatko ne noin vähän per kk, vai kerääntyykö se johonkin rajaan kuten Suomessa (alle 10e ei laskuteta). Hyvä puoli tässä on myös se, että numero säilyy pitkään (pre-paid voi kaiketi kadota jos on yli puoli vuotta veks?).