Liioittelua?

LINKKI

Kuminilkka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.04.2008
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 78

Vai tarkoititko että lakon vaikutukset ovat liioiteltuja? Kauppojen tyhjeneminen ym?

Entäs nyt kun maanviljelijät ovat samassa lakossa? Eilen heittelivät kanamunia katuun, vastalauseena polttoaineiden hinnannousulle. eikä mitään paria munaa, vaan isoja kekoja.
Täällä on n 40.000 rakennusmiestä jäämässä pois työstä kun ei saada työmaille tavaraa josta rakentaa kun autot ei kuljeta.
Vuoristossa on kylä. joka sai ennen vetensä omasta järvestä. Valtio rakensi vuoren läpi tunnelin joka sattui osumaan tuohon järveen ja tyhjensi sen. Nyt ovat pari vuotta saaneet veden autoilla kuljetettuina säioliöihin. Nyt sekään ei kulje, eli kylä ei saa vettä. Pitää hakea pullovetta toisesta kylästä ja tiskata ja käydä pesulla ym ym sillä.
Yksi mies poltettiin oman autonsa hyttiin kun lakkoilijat halusivat osoittaa mieltään. Heräsi siihen että rengas räjähti ja huomasi auton olevan tulessa. Sai 2. asteen palovammoja n30% kehoonsa. Miehen koko loppuelämä pilalla ja perheen toimeentulo lakon jälkeenkin vaakalaudalla.

Fuengirolassa esim Euromarket ja Myramar isoista kaupoista saavat ruokaa, mutta ovat hieman kalliimpia, tosin sillä ei ole merkitystä jos muualta ei saa.
Itse suosittelen myös käyttämään pikku korttelipuoteja. Niistä saa kaikkein pisimpään ruokaa, koska saavat tavaransa usein suoraan tuottajilta. Kunnes maanviljelijöiden lakko alkaa vaikuttamaan ja hekään eivät enää saa tavaraa.

Lakko sekoittaa täällä Funkussa ainakin monen elämää. Paikalliset yrittävät mahd pitkään saada asioita hoitumaan koska tämä paikka kuitenkin elää turismista. Eräiden lomamatkalla olevien ihmisten kanssa juuri puhuimme ja he eivät olleet edes tietoisia lakosta, vaikka olivat täällä jo reilu viikon olleet. Eli kaikki ei seisahdu, mutta hankaluuksia tämä aiheuttaa. Ja yritetään toimia niin että turistit eivät edes huomaisi asiaa. Ja espanjalaiset ovat mestareita ”luovimaan”…