liikaa muuttujia

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Sun kysymyksiin ei mitenkään voi vastata yhdellä ainoalla oikealla tavalla.
Pitäisi tietää mistä sä lähdet , millä autolla sä ajat, ketä on kyydissä,oletko rattimiehiä vai ajatko vain pakosta.Onko kiire , vai onko kova kiire , pystytkö tarvittaessa ajamaan päivän ajon jälkeen siihen vielä koko yön päälle.Ajatko yksin jne. jne.
Mutta vaikka esimerkikinomaisesti Fugesta Stadiin homma voisi mennä näin.
Lähtö aamulla 5-6:n aikaan ,et joudu ruuhkaan Malagassa ja jos ei matkalla tule vastoinkäymisiä olet illalla ajanut koko Espanjan ja voit olla yötä jossain rajan lähellä.
Sitten voikin helpottaa tahtia ja ajaa Ranska seuraavana päivänä , Saksa sitä seuraavana ja sitten niinkuin me on yleensä tehty, Saksan ja Tanskan välinen laivamatka , Tanska , sieltä H:gör-H:borg ja sitten Ruotsi ja illalla Stokiksesta laivaan ja Suomeen.
Tämä on toiminut aina. Nyt kun ollaan eläkkeellä ja ei ole kiire , niin ainakin Espanjassa oltaisiin yötä jossain vähän yli puolivälin.
Toisaalta nyt kun tultiin Espanjaan matkailuautolla , niin lähdettiin Stadista ja käytiin kääntymässä Norjan Skibotnissa ja sieltä taas Stadin kautta laivalla Saksaan ja sitten pikkuhiljaa sieltä täältä Mijas costalle.
Niinkuin huomaat vaihtoehtoja löytyy.

Voihan kysymyksiin tietysti vastata aika yleisellä tasolla.
Huhtikuussa ei ainakaan rantareitillä pitäisi olla minkäännäköisiä lumivaikeuksia ja se on mun mielestä ehdottomasti helpoin ja nopein reitti keväällä.
Mä olen aikoinaan nuorempana ja kun mulla oli kunnon Bemari, ajanut yhtä soittoa yli 2100km ja aina kun mahdollista liikenteen puitteissa, pyrkinyt pitämään vauhdin yli (200) kahdensadan.Läpi koko Euroopan.
Silloin matka joutui aika nopeasti. Nykyään se ei enää onnistu , nopeuksia valvotaan jopa Espanjassa ja liikennemäärät eivät enää mahdollista kyseisiä nopeuksia.
Ja toisaalta, ollaan oltu Saksassa yli 5 tuntia liikkumatta kun sattui kunnon ruuhka reitille. Ja juuri silloin , jos on tiukka aikataulu, pitää seisokki kuitata yön yli ajolla.
Huomioitavaa osioon panisin vaikka kehoituksen hommata HYVÄ navigaattori,se helpottaa kummasti urakkaa.
Tulee mieleen eräskin kerta kun jouduttiin ajamaan Stokiksen läpi pahimpaan ruuhka-aikaan ja siellä oli laajamittaisten tietöiden takia koko läpiajo poikkeusreiteillä jossain sivukaduilla. Ilman navigaattoria oltaisiin siellä varmaan vieläkin.