lihottaako…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Zirinpito
Zirinpito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.05.2008
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 54

Hmm..

Olen huomannut että ihmiset ovat lihoneet, niin Suomessa kuin Espanjassakin. Mutta leipä sinällään ei lihota! Itse henkilökohtaisesti syön aivan normaalisti leipää (vaaleeta, tummaa), syön perunaa, pastaa ihan laidasta laitaan..enkä lihoa ollenkaan (Niin ja olen by the way nainen).

Kaiken a ja o, on syödä säännöllisesti (ei isoja kerta annoksia) sekä liikkua! Ei ole mitään tarvetta jättää ks. mainitsemiasi ravinteita pois, toki on korvaavia tuotteita mistä saa samanlailla vitamiinit ym. Oloni on hyvä, painoni ei nouse saatika verenpaineeni.. 😀 Niin ja syön karkkia päivittäin, sipsiä viikoittain, roskaruokaa silloin kuin sille tuntuu..mutta mielummin laitan sen rahan kunnon tuhtiin pihviin tai meren eläviin…nami nami.

En ole pahoillani nuorten puolesta ketkä syövät roskaruokaa, sipsiä, raksuja, limsaa ym. lihottavaa..olen pahoillani että näiden nuorien vanhemmat eivät ehkä tee sitä tervettä kotiruokaa, ja patista kävelemään vaikkapa kouluun ja takaisin …

Eivät he oikeesti haluaisi lihoa, mutta kun johdetaan harhaan? Kuka johtaa harhaan, kyllä nyt jokainen tietää mitä syödä ja mitä ei, Kuka voi piiskata ketäkin lähtemään lenkkeileen tai kävelemään töihin jos ei itse halua???

No hoikkana, nuorena, urheilevana tyttönä..jokainen syököön mitä haluaa..meillä näin.