Liekö lykästányt??

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 46 uutisia Liekö lykästányt??

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

On kyllä aika outo juttu. Tyyppi oli vuokrannut auton Malagasta ja ostanut teltan ym. tavaroita. Auto olisi pitányt palauttaa 30.10. ja kun sitá ei palautettu, alkoi vuokraamo etsiá. Ja auto löytyi 8.11. luonnonpuiston parkkipaikalta. Autossa oli miehen láppári ja kalenteri ja siitá sitten löytyi tieto, että hán oli aikonut láhteá luontopolulle. Etsintá alkoi vasta eilen kun Suomen suurláhetystö oli yrittányt ottaa selville kadoneen henkilöllisyyden. Ja varmaankin yhteyttá omaisiin, jotka eivát ole miestá kadonneksi ilmoittaneet.

Eilen siis 45 poliisia haravoi maastoa aamu klo 7 ilta klo 18 ilman tulosta. Tänáán etsintá jatkuu, mukana on helikopteri ja koirapartioita ja jokea haravoidaan veneellá.

Ja tuo tosiaankin on outoa,että Suomesta on jostakin metsástá löytynyt tämán samaisen miehen paparit ja sieltákin häntá on etsitty ilman tulosta. Olisikohan kysymyksessá itsemurhakandidaatti, joka on yrittányt Suomessa, mutta jostain syystá luopunut tuumasta ja pááttányt sitten yrittáá uudelleen Espanjassa????