Lettas sentään, että veljet jeesii …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 20 Lettas sentään, että veljet jeesii …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
SurffiTukka kirjoitti:

Siis kun osa miehistä ei lähtenyt tuohon …

Äläpäs poika isottele. Eihän siellä ollut kuin yksi kiukutteleva ”eiole” ennenkuin sun lusikkasi luikahti samaan soppaan. Eikä meitä miehiä muutoinkaan tungokseen asti. Mutta niin vain saitte sitten Ivankan jankutettua poistamaan bloginsa, mikä oli mielestäni ikävä päätös. Tosin en voi muuta kuin ymmärtää, sillä tuo taisi olla hänen tapansa vaientaa tyhjät jankutukset jonkin miesnäkökulman merkityksestä.

Ivanka: Polkaise pois tuutistasi uusi blogi äläkä luovu aiheesta!

Jos pari korstoa tuntee mieshipiänsä herkäksi eikä voi sietää sitä, että eronneella naisella on entinen mies, jonka saattaa kohdata jopa ystävänä (vaikkei koko miestä saisi edes mainita), niin anna vain poikien ulvoa tuskaansa. Lopulta kuitenkin elämä jatkuu …

Kyllä asioista täytyy voida puhua niiden omilla nimillä. Täälläkin. Turhat hyssyttelyt ja mielialaherkkyys tuntemattomien sielujen suojelemiseksi on jopa naurettavaa sensurointia, kun kysymyksessä ovat sentään aikuiset ihmiset. Vaan vailla elämänkokemusta sitä ei ehkä niin herkästi oivalla. Vaan funtsimalla sekä kuuntelemalla muiden ääniä saattaisi jopa oppia jotakin, myös omaan elämäänsä.

Enkä nyt edes toivo noiden murrosiän äänten vaikenevan, kunhan annatte tilaa aikuisille ja armon laskeutua niiden ylle, jotka eivät ajatustenne ahdasta juoksua täysin ymmärrä. Ivallisiakin saatte olla, kunhan tolkuissanne … niin kuin yritän minäkin pysytellä. Vanha pieru.