Leppoisaa Maanntaita

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 3 Leppoisaa Maanntaita

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
Johan Toki Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Terkkuja vaan Bryssälään ja toivottavasti on ollut mukava euroopan turnee OC:llä! 🙂

Sitten vastailen guanchelle, eli Tokela on nyt ” siinä iässä ”, että maailman parantaminen kiinnostaa keskimääräistä enemmän… 🙂

Nämä kirkon meiningit tulivat tässä kuin extra herkkuna vastaan mietittäessä vaalikelpoisia ihmisiä mukaan menoon. Mietin pitkään, mutta sitten älysivät lähettää sellaisen vanhemman herran juttusilleni joka sanoi minulle näin:

” Tarvitsemme sellaisen ehdokkaan nyt mukaan, jolle kirkkoherrankin olisi pakko sanoa edes päivää jo ulko-ovella ”.

No mikäs siinä sitten, parempihan tämä systeemi on kuin nykynuorison kirkkojen poltto operaatiot ym. jotka eivät taida maailmankaikkeutta paljon loppupeleissä heilauttaa.

Nuorilla on paha olo, kirkon henkilökunnalla on paha olo ja niin monella muullakin on paha olo. Jotain tarttis tedä ja tämä on Tokelan tapa tehdä – yrittää edes olla mukana vaikuttamassa, sillä siellä kammareissa ne itse päätökset tehdään. Toki tiedän, ettei yhdellä naisella ole ennenkään koko sotaa voitettu, mutta onpahan edes yritetty.

Toivottavasti vastasin edes johonkin, sillä nyt laitetaan taas ” pillit pussiin ” tässä osiossa ja jatketaan kohti uutta pulinaboxia, ettei veny laatikko kohtuuttoman pitkäksi!

Mukavaa viikkoa kaikille! 8)