Leppoisa sunnuntai

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 48 Leppoisa sunnuntai

LINKKI

Willi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Ah!!!

Tuli sitten tänään herättyä tuossa yhden jälkeen. Sitten ei muuta kuin korjaamaan miehen takki, kun sen lupasin korjata nyt viikonloppuna. Takki tuli kuntoon ja on melkeimpä parempi kuin uutena 😉

Sitten suuntasin hetkeksi katsomaan elokuvaa kammarin puolelle ja kiusaamaan sopivasti tuota miestäni. Kun kello läheni kuutta niin ei auttanut muuta kuin raahata luut ulos ja autoon ja huristella kohti Armillaan, jossa piti yhden ystävän luona tavata nauhotusten merkeissä (hänellä kun on cembalo kotona). Mutta kuinkas kävi? Rouva oli äitinsä luona kahvittelemassa eikä muistanut ilmoittaa meille. No ei muuta kuin pianistini kotiin ja tekemään nauhotus pianolla sillä flyygeli, joka pianistillani on kotona on hyvin omaperäisessä vireessä.

Ei muuta kuin nauhottamaan kolme aariaa. Tunti siinä meni sitten sen kanssa ja ei muuta kuin kotiin. Pienen hetken huilimisen ja juomisen jälkeen ei muuta kuin ”editoimaan” ja valitsemaan, että minkäs näistä nyt laittais tuonne nauhalle. Kappaleet on valittu ja ainostaan tarvitsee enää laittaa CD:lle ja huomenna lähettää Ranskaa kohti.

Nyt sitten pitäisi ruveta tekemään päivällistä ja sen jälkeen kiltisti nukkumaan että huomenna jaksaa tehdä kaikki mahdolliset mitä pitää tehdä.