Lentopallo haastaa Pakosin sauvakävelijät!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku Lentopallo haastaa Pakosin sauvakävelijät!

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

“Lentopallon SM-liigaa johtava Pielaveden Sampo otti arvokkaan 3-1-voiton CEV-cupin 1. osaottelussa espanjalaisesta Arona Teneriffasta.”

Olen pitkään ollut sitä mieltä, että Pakosissa ”Hartsan ja Nitin” luotsaamat Suomelan Hiihtoliiton sauvakävelyosaston tulisi ottaa vakavasti huomioon kilpailevat urheilualalajit. Mm. kyykkä, akankanto, MM -saunominen, kirkkovenesoutu, kännykän- ja saappaanheitto, suojalka- ja lentopallo tulevat todellisiksi uusiksi lajihaastajiksi.

Sauvakävelyn saamat Veikkauksen tukirahat ovat vaarassa. Samoin on paikallisen Minnan luotsaama ja suomalaisen yhteiskunnan verovaroin tukema Sohva-hanke, joka uhkaa myös peruuttaa sauvakävelijöiden tärkeät tuet ja KTM:n suomalaista korkeatason vientiosaamista kannustavat vientituet näyttävän loppuvan.

Nyt kaikkien sauvakävelijöiden ystävien ja harrastajien olisi herättävä tiedostamaan se seikka, ettei lajitreenaamiseen enää riitä Pakosin ylä- ja alamäki sunnuntain aamutreenaukset, vaan on otettava mukaan muitakin laillisia keinoja, kuten Thelman lihapiirakka kahdella nakilla ja jälkkäriksi tupla-karjalan piirakka munavoilla.

Täydellä mahalla on mukava palata aamutreeneistä ja päättää vakavasti se, ettei enää ikinä ennen seuraavaa sunnuntaisauvatreenejä langettaisi muiden lajikilpailijoiden luomaan jokaviikkoiseen samaan lihapiirakka-ansaan, mikä luo liikaa etumatkaa muille urheilun alalajeille.