lentävä lääkäri

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Raya kirjoitti:

..mä en ainakaan haluaisi, että mua jysäyttäisi mikään puoskari..

Hehhh…enpä minäkään. Vaan tuskinpa jysäyttelemään ketä tahansa päästettäisiinkään.

Raya kirjoitti:

Sairaan pitää tietää lentomatkustamisen terveydelleen aiheeuttamat ”riskit” ja ottaa lentäminen huomioon lääkityksesä ja valmistautua matkaan hyvissä ajoin.

Juu, tosi on. Nyt vain sattuu olemaan niin nurinkurisesti, että kaikki sydänvikaiset eivät itse ollenkaan tiedä olevansa sydänvikaisia, kun me ihmiset olemme niin nihkeitä ottamaan selvää terveydentilastamme silloin, kun se vielä on öbaut siellä terveyden puolella. Valtaosalle sydänslaagin saavista se tulee aivan puun takaa.

Raya kirjoitti:

Ensiapua ei mun kokemuksen mukaan osaa kukaan Finskinkään koneessa antaa, ellei matkassa ole leguria tai hoitsua. Kyllä niillä lennoilla joilla olen Finskilläkin mennyt ja on ensiapua joku matkustaja tarvinnut niin on kuulutettu onko paikalla lääkäria tai sairaanhoitajaa.

Näin juuri, eikä sitä defibrillaattoria todella saakaan (ja tuskinpa lentoemännän koulutuksella osaakaan, vai osaako?) käyttää muut kuin lääkärit. Vaan onpa kuitenkin loton pääpottia suurempi todennäköisyys, että siellä lennolla saattaisi sattumoisin olla mukana lääkäri. Ja jos sattuu olemaan, niin kyllähän kunnon ensiapuvälineistöstä aina on enemmän hyötyä, kuin pelkästä sideharsosta.

Raya kirjoitti:

Jotta laatua saa rahalla, ja kukin tuhlatkoon niin paljon kuin sielu sietää lentomatkoihinsa,

Kaikki mikä on kallista, ei aina ollenkaan ole laadukasta, mutta olen joutunut elämäntaaperruksen varrella huomaamaan, että kaikki laadukas tuppaa lähes aina olemaan se kalliimpi vaihtoehto. Tulsa juttu, eikä minunkaan lompakkoni sitä rakasta, mutta joistakin asioista olen valmis maksamaan hieman ekstraa.

Raya kirjoitti:

…mun näkemykseni mukaan siellä ilmassa ollaan kyllä aikalailla yksin

Ai-van. Yksin kyllä, mutta toisinaan hyvässäkin seurassa.
=)