Lejia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Lumenluoja kirjoitti:

bhajee kirjoitti:

No tarkalleen ottaen lejia ei ole klooria, vaan natriumhypokloriittia. Ja melko myrkyllistä…

Viruttelin just tuossa kämppääni eilen ja tietysti ”vain vähän ja laimealla” eli en laittanut hanskoja käteen. 3 minuuttia kuurasin ja heti oli laitettava rasvaa iholle – kuivui salamannopeasti käsi kämmenen päältä.[/quote]

Kyllä te olette oikeita liljankukkia! Minä pesen aina kylppärin laimentamattomalla lejia con detergentellä eiká minua yskitá eiká tule mitáán muitakaan oireita. Laattojen saumat kirkastuvat, homeet háviávát ja bakteerit kuolevat. Lopputulos on puhdas ja raikas. Ja laatan pinta kestáä oikein hyvin. Aina silloin tállön pesen myös lattiat lejiavedellä-minulla on koira ja kissa, joiden jaloissa ulkoa tulee kaikenlaista likaa, ja tietenkin myös omissani, ja lejia tekee sitten syvápuhdasta. Ja lejialla saa valkaistua lakanatkin, siis valkoiset, ja kaikki muutkin valkaisemista kestávát tekstiilit.

Ja keittiössä käytán lejiaa páivittáin – pesen laimentamattomalla lejialla tiskialtaan ja tiskipöydán ja liotan siiná keittiörievut. Eipá kasva home eiká basillit minun keittiössä. Ja raa’an kanan leikkaamisen jäljiltá desinfioin leikkuulaudan ja puukon lejialla-salmonellan varalta.

Ja näyttää kaikki minun naapuritkin ihan sujuvasti lejialla peseskeleván, mutta nehán onkin kaikki espanjalaisia.