Leirikoulupuuhaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Hei Cesare,

Vanhatyttó ehtikin suositella juuri niitä asioita, joita minulla oli mielessä. Mijasissa voitte käydä katsomassa esim. Casa Museo kotiseutumuseon, joka kivalla tavalla kertoo siitä, miten kylässä elettiin ennen vanhaan. Sinne on vapaa pääsy.

Lisäksi Mijasista voi tehdä pienen patikkaretken kylän yläpuolella vuorenrinteessä olevalle kappelille, tai vaikka vähän kauemmaksikin. Kappelille ja takaisin kävelee nuorin jaloin varmaan reilussa puolessa tunnissa, tai voitte jatkaa sieltä eteenpäin vuoren rinnettä ylös vanhalle marmorilouhokselle, sieltä alas tienvarteen ja parin sadan metrin päästá takaisin kylään sen itäisestä ”kulmasta” ja kävellá kylän läpi takaisin keskustaan, tästä tulee reilun tunnin lenkki. Maisemat ovat mahtavat.

Málaga, Alcazaba ja Gibralfaro sekä katedraali ovat myös minusta ehdoton retkikohde, perille päásette paikallisjunalla eikä Alcazaban pääsymaksu tietääkseni ole paria euroa kalliimpi. Málagan turistitoimistosta (Plaza de la Marina, Alameda pääkadun lopussa) löytyy ilmaisia karttoja, joissa on ehdotettuja kävelyreittejä vanhaan kaupunkiin tutustumiseen.

Fuengirolan eläintarha on todella hieno ja hyvin hoidettu, mutta pääsylipulla näyttää olevan hintaa hulppeat 15,90€.