lehtien tekniikkaa – vastuu kirjoittajalla!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Varo ettet joudu iltasanomiin käydessäsi Fuengirolan torilla! lehtien tekniikkaa – vastuu kirjoittajalla!

LINKKI

erre2
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2006
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 24

Olisiko nyt ollut niin – vaikka en sivuja nähnytkään – että tämä oli taas tuota median lukija-imurointia? On niin helppo perustaa kirjoittajille oma nurkka, jossa jokainen on viime kädessä vastuussa sanoistaan ja kuvistaan. Klikkejä eli suuria käyttäjämääriä (=kiinnostavaa mainostajille) tulee medialle satelemalla, mitä kiukkuisempaa väkeä on liikkeellä. Eli lukijat luovat sisältöä, joka luo sisältöä lehdelle. Ihan ilmaiseksi.

Vastuu näistä hengentuotoksista on aina lopulta kirjoittajalla. Jos kirjoittaja ei ole lehden palkkalistoilla tai sen maksettu avustaja, moderoinnin puutteista ei langeteta medialle ihan kauheita sakkoja. Siispä joskus nettiin livahtaa, tai annetaan livahtaa, sammakkoja tai örrinkäisiä nostatamaan tunteita.

Kehotan kaikkia olemaan varovainen näinä avointen nettiovien aikoina, jolloin on suuri houkutus päästellä mielipiteitään ilmoille ja levittää kuvaa kaikelle kansalle. Kyllä kunnianloukkauspykälät ovat aina olemassa, ja joka ikinen kirjoittajan IP-osoite saadaan kyllä tietoon. Siihen vaaditaan vaan rikosilmoitus tai kanne.

Hyvä, että Susalowe otti herneitä nenään!