Lehdet

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Kari kirjoitti:

Kyseessä on saamani tiedon mukaan A4-kokoinen aikakauslehti ja sen ensimäinen numero ilmestyisi nyt helmi-maaliskuun vaihteessa. Asiasta vinkanneen tahon mukaan lehti on ilmaisjakelulehti Costa Blancan alueella ja tilattavissa maksua vastaan Suomeen, sekä luettavissa myös netistä.

Tähän en malta olla kommentoimatta sitä, että yhä edelleen Aurinkorannikon mediat (lehdet) väittävät että lehden teko ei kannata kesällä! Ja siis sen vuoksi jokainen suomalaislehti pitää kesätauon!

Mielestäni tuo on _HYVIN VANHANAIKAISTA_ ja _AJATTELEMATONTA_ tomintaa. Minä ainakin yrttäjänä haluaisin ilmoitella kesäkaudellakin suomalaismediassa. Kesällä täällä on nykyisin paljon niitä, jotka eivät lähde suomeen (minäkään en ole 6 vuoteen poistunut maisemista) ja sen lisäksi on suuri määrä suomalaisturisteja joita pitäisi ja voisi palvella (lehden ilmestymisellä ja sitäkautta yrittäjien tutuksi tekemisellä).

Taidankin piruuttani laittaa suomalaislehtien viimeisiin numeroihin ilmoituksen: ”Seuraa mainontaamme kesäaikana ja jatkossa Sur in English-lehdestä, koska suomalaislehdet eivät ilmesty!”.

Kuka suomalaislehti uskaltaa olla Aurinkorannikon ensimmäinen _YMPÄRIVUOTINEN_ julkaisu?

Costa Blancalla tilanne on tietysti vielä toinen. Hienoa, että sinne on saatu aloittaja!