Laulua…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tuomo
Tuomo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Willi kirjoitti:

Itseäni nyt kerrankin kunnolla mainostan ja mainittakoon että yleensä joulupäivän kirkossa (tätä nykyään) olen ollut avustamassa musiikkipuolessa. Samoin tulin tuossa Hinskille luvattua että tuun käväsemään joku sunnuntai Jumalanpalveluksessa auttamassa musiikin kanssa kunhan kiireet antaa myöten.

Kun tuon luin, niin vilkaisinpa tuota paikkakuntatietoa kuvasi alla. Muistanko väärin, että siinä ennen oli pelkkä Granada? Oletko siirtämässä itseäsi rannikolle pysyvämminkin?

Kiinnostaa siksi, että minä haaveilin koko viime talven hyvätasoisesta lauluyhtyeestä, joka voisi ottaa työn alle jotain vaativampaakin. Itse asiassa löysin jo yhden samanmielisen kaverinkin, joka vielä runsas vuosi sitten Helsingissä lauloi eräässä a cappella -yhtyeessä. Mutta yhdestä bassosta ja yhdestä mezzosta ei vielä oikein yhtyettä revi… Lisää pitäisi löytyä, kvartetiksi tai kvintetiksi esim.

Olis kiva jos kaikilla olisi laajahko kuorokokemus ja kohtalainen solfataito niin ei tuhlautuisi musiikintekoaikaa turhaan stemmojen jauhamiseen. Vaan sieltä Granadasta käsin ei varmaan paljon harrastusasioissa kantsi tännä piipahdella?