Laukat

LINKKI

Mariitta
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 102
Vastauksia: 959

Kesän laukkakisat taas alkaneet, heinäkuussa lauantaisin ja vielä elokuun puoleen alkaen klo 21.30, portit aukeavat silloin. Ensimmäinen lähtö 22.30. Pelataan niinkuin Suomessa raveissa, voittajaa, sijoitusta, kaksaria jne…Täällä vain laitetaan painoa suosikkihevosen selkään tasoituksena kun raveissa se on etumatkaa..Kilo kuulemma vastaa hevosenmittaa. Joko painavampi ratsastaja tai sitten iso satula ja lyijypainoja lisäksi. (Suunnilleen ennakkosuosikki menee 63kg ja huono 52kg lisäpaino ratsastajana).
Sisäänpääsy aikuisilta 5€ alle 16-v ja eläkeläiset ilmaiseksi.
Startit puolen tunnin välein. Muuten on tarjolla irkkupubia, gourmetravintolaa, pizzeriaa, lapsille leikkitoimintaa, flamencoesityksiä, markkinaa ja paljon muuta. Todellakin siellä voi viihtyä vaikka ei hevosurheilusta välittäisikään. Live-musiikkia bändien muodossa alkaa kuulumaan 3. startin jälkeen vähän siellä sun täällä :).
Paikkahan löytyy kun ajat Fuengirolassa Sohailin linnan luo ja koukkaat siitä sisämaahan päin n 2 km. Matkan varrella ohitat PAD eläinsuojelun ja Krematorion ennen laukkarataa. Kirkkaat valot ja autojonot kertovat kyllä sitten milloin olet perillä.