lauantaita…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 65 lauantaita…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Johan Toki
Johan Toki Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Taidan minäkin olla vähän vanhan aikainen… Minun omatuntoni ei kolkuta lainkaan jos annan mukavan herran tarjota illalliseni, timanttisormuksen saatan myös ottaa vastaan, senkin tosin vain mukavalta mieheltä ja jos sormus on mielestäni kaunis.

Silloin vasta alankin nautiskelemaan kun herra jopa tilaa ruoan puolestani, ei sillä etten itse osaisi, minusta se vain tuntuu mukavalta. Tosin montaa väärää valintaa en katsele, mutta sehän pitää seuran vain hereillä.

Auton renkaitakaan en taatusti vaihda itse, joku saa aivan rauhassa hoidella moisia hommia puolestani, ai juu, mutta eihän minulla ole enää nykyisin noita murheita – ei ole autoa.

Olisihan se todella mukavaa kun olisi olkapää johon nojailla, kiva mies kuiskuttelemassa korvaan hassuja juttuja ja yhdessä hymyiltäisi samoille jännille asioille. Ei ole ihmistä mielestäni luotu olemaan yksin.

Kovin olivat hauskoja nuo Tuiskun kuvat ja ehkä hieman riipaiseviakin, tällaistahan se tuppaa olemaan. Kurjilta miehiltä ei kuitenkaan kannata ottaa mitään vastaan, sillä se vasta kalliiksi ja raastavaksi loppupeleissä tuleekin! Toivottavasti olen oppinut karsimaa kaikkein mänteimpiä pois jo alkukarsintojen aikana! Ei ole kuulkaa elämä aina helppoa, sanoo neiti Tokela.

Nyt kuitenkin te, joilla se auvoisan ihana parisuhde vielä on, niin muistelkaapa koska viimeksi sanoitte sille toiselle kuinka tärkeä ja mukava se siinä vierellä kuitenkin on. Kannattaisiko hankkia vaikka kukkapuska mukaan hieman tehostamaan sanoja? Ei kai tuo ainakaan mahtaisi pahaa tehdä – vai hoiditko homman juuri eilen?

Sen voi muuten nainenkin tehdä miehelle – köhöm… 🙂 Aurinkoista viikonloppua itse kullekin, minä lähden tästä katselemaan mantelipuiden kukintaa. 8)