lasten kanssa espanjaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Muutto lasten kanssa Espanjaan? lasten kanssa espanjaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Pete72
Pete72 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.06.2009
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 8

Älä ihmeessä muuta espanjaan ennenkuin teillä molemmilla on työt varmistettu.
Tällä hetkellä töitä ei saa kuin etelä-amerikkalaiset maahamuuttajat jotka tekee duunit
minipalkalla valittamatta pitkistä päivistä ja ylitöistä et saa korvausta tai muuten…

Lasten kannalta sanoisin että jääkää vain suomeen, opetus ja valtion tuet ovat suomessa paremmat, espanjassa et saa mitään tukia jos et ole keppikerjäläinen.
Kouluissa maksat sekä ruoasta ja kirjoista. Lastenhoitoon paikat on tosi kortilla.

Itse muutin koska suomessa oma suku on kovin pieni eikä pahemmin auttanut suomessa asuessamme. Vaimolla espanjassa taas sitä sukua on ja kaikki asuu samassa kaupungissa tai lähistöllä, 1. lapsemme oli 3 vuotias muuttaessamme ja 2.muksu syntyi täällä joten ei niillä sopeutumisvaikeuksia ollut , minulla kylläkin.

Laittakaa ihmeessä kummankin maan plussa ja miinukset oikein paperille, kuten jos oli mainittu ei se pelkkä kokeilunhalu ole hyvä syy nykypäivänä kokeilla asumista toisessa maassa kun teillä on noin monta lastakin. Eri juttu nuorille sinkkupareille mutta ei perheellisille.

Toisaalta jos teillä on säästöjä selvitä ensimmäiset vuodet ilman toimeentuloa niin sittenhän asiat ovat toisin. Itse myin toisen omistamistani asunnoista jotta vaimo sai yrityksen pystyyn ja hyvin se on siitälähtien pyörinytkin vaikka kriisi vähentänyt varmaan kaikilla yrittäjillä asiakaskuntaa.