Lässyn-lässyn!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
timtom kirjoitti:

Fuengirola alkaa olla englantilaisten ja venäläisten rikollisten kokoontumispaikka ja pelolla vaan odotellaan milloin yhteenotoissa kuolee sivullisiakin. Itse en illalla kyllä Fuengirolan keskustaan vie ketään.

Kuules nyt poika. Asun tällä hetkellä koko ajan Thaimaassa ja olen asunut Fuengirolassa vuodet läpeensä tätä ennen lähes kymmenen vuotta. Liikkunut sekä keskustassa että sivummalla myös öisin ja joskus jopa horjuen. Tunnen sen kaupungin tasan tarkkaan partemmin kuin sinä, joka sanot käyneesi siellä ehkä viisi kertaa vuodessa. Joten älä höpise tietämättömänä mitään.

Ja ketkä pelolla odottelevat niitä kuolemia? Thaimaassa venäläisillä sensijaan on jo kovempia otteita ja niin muillakin. Lienet lukenut kahden venäläisen tytön teloituksesta uimarannan rantatuoleihin pari kuukautta sitten? Tai paikallisten keskinäisistä valtataisteluista teräasein, tai jatkuvista ryöstöistä, joita täällä todella tapahtuu joka päivä. Mutta vaikka viisi kännistä ryöstettäisiin yössä, niin samaan aikaan jäävät kymmenet tuhannet ryöstämättä. Luet kuule liikaa vääriä lehtiä, kuuntelet vain toisella korvalla, istut väärissä kuppiloissa ja käsität monia asioita täysin pieleen. Tai sitten olet ihan vain halukas rypemään negatiivisissa peloissasi saaden siten itsellesi edes hieman tärkeyden tunnetta.

Mitäs jo nyt menisitkin takaisin kotiin ja viettäisit siellä Suomessa loppuelämäsi ihan turvassa. Hiljaa. Helpotukseksi meille muille.

Ja mitä halpoihin hintoihin Thaimaassa tulee, niin onhan se totta. Toistaiseksi, niin kuin oli ennenvanhaan Espanjassakin. Mutta vertaapa samalla laatua ja palvelun tasoa (muutakin kuin ilmeitä).

Turistina lienet täydellinen öykkäri, etkä ole enää Espanjassa kyennyt vähillä rahoillasi ostamaan onnen tunnetta 92:sta. Mutta Thaimaassa raha riittää ja niin voit retostella tytöille, joiden hymy saattaa olla vain verho halveksunnalle. Funtsi vähän ja häpeä.

Sorry. Tuli vähän turhan pitkä vastaus, jota tuskin edes ymmärrät.