lapsislisästä päätöksiä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Concerta
Concerta Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.02.2007
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 80
Concerta kirjoitti:

Lapsilisäähän saa tänne, jos tulee alle vuodeksi olemaan, sekin tosi loppuu, jos toinen menee töihin. Sen kyllä huhuna kuulin, että sitten suomesta maksaisivat työhön lähdön jälkeenkin, jos täältä saa päätöksen että täältä ei makseta lapsilisää. Se onkin sitten jo toinen tarina, miten sen lappusen saa. Ystävälläni on nyt tämä prosessi kesken, ja voin kertoa tarinan kunhan se saa päätöksensä..:)

Vaati puolenkymmentä käyntiä täällä eri virastoissa, muutamia soittoja/soittopyyntöjä Kelaan, odotusta, taas virastokäyntejä ja lappusten postittelua espanjasta suomeen ja taas odottelua.

Nämä siis siksi, että perheen isä meni täällä töihin ,heidän ollessaan täällä vuoden pituisella matkalla. Aikaa meni lopullisen tuloksen saamiseen puolisen vuotta kaikkinensa ja ensin tulos oli se, että suomesta aloittivat uudelleen lapsilisien maksun koska lapsilisää ei täältä myönnetty. Kuitenkin parin kuukauden kuluttua tuli uusi päätös espanjasta ja myönnettiin lapsilisä 25€/lapsi. Ja se taas aiheutti sen, että Kela ilmoitti, että he pidättävät suomesta maksettavasta lapsilisästä tuon 25€/kk.

Yksinkertaista, eikö totta…?