Läppärit ja nettiyhteys

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat internet fuengirolassa Läppärit ja nettiyhteys

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Läppäreiden hinnat ovat Suomessa ja Espanjassa jota kuinkin samaa tasoa, vaikka hinnat hieman vaihtelevat ostopaikan mukaan. Kannattaa seurata tarjouksia. Suomesta ostoa saattaa puoltaa se, että niissä on scandinäppäimistö (tämä tietysti käyttötarpeen mukaan)

Netin hankkimiseen liittyy tarve ja asuinpaikka… tarve saattaa määrittää nopeuksia yms. ja se taasen liittyy asuinpaikkaan, eli kaikille alueille ei saa nopeita yhteyksiä. Ilmeisen toimivaksi ainakin ”tavalliseen tarpeeseen” on osoittautunut läppäriin kytkettävä ”mokkula” jonka kautta saadaan langaton nettiyhteys (aiheesta löytyy esim. hakemalla ”mokkula” tai ”adsl” tai wifi”paljon tietoa Orkista.

Nettiyhteyksien kilpailutilanteet vaihtelevat nopeasti, eli kannattaa seurata myös tarjouksia. Phonehouse on yksi liike, mistä löytyy kattavasti vertailevaa tietoa puhelimista ja niiden kautta kulkevista nettiyhteyksistä, sieltä pystyy tekemään myös hankinnat.

Jotkut operaattorit tarjoavat kytkykauppana edullisia läppäreitä, jos sitoudut esim. vuodeksi heidän nettiyhteyteensä… saattaisi olla varteenotettava vaihtoehto.

Jos kieli ja asioiden hoitaminen Espanjassa ei ole tuttua, kannattaa käyttää asiantuntijan apua. Ainakin Orkissa kirjoittava nimimerkki ”Devspain” on auttanut useita Orkkilaisia Fuengirolan alueella.

Onnea yhteyksien hankintaan ja tervetuloa Espanjaan!