Läppäri, netti ja Yoigo –

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Vodafone Prepaid 3G Läppäri, netti ja Yoigo –

LINKKI

Taspani M
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.12.2007
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 129

Läppäri, netti ja Yoigo – edellä oleva kommentti oli tarkotettu Okebolle. Mutta kukn kukaan ei ole hoksannut vastata yksinkertaisimmin kysymykseeni Pimu67, tässä ytimekkäästi- Kyllä.
Yoigo on sekä pitkä liittymä että prepeid, prepado, jossa on prepaidissa käyttökatto Yli 1 Mb:n käyttö maksaa max 1,20e vrk! Päälle tulee VAT. Se toimii myös 3G verkossa mikä on tehokkain tällä erää.
Eli tarvitset kännykän vähintään gprs tasoa, tai sitten 3G, kytket sen läppärin usb-aukkoon ja siitä surfaamaan.
Yoigoa en ole käytännössä vielä kokeillut (tarve vasta maalis-huhtikuussa) mutta Suomessa DNAn vastaava toimi, kun sirukorttia ostaessa siihen kaupassa liitettiin gprs asetukset, jotka jouduin vielä poimimaan DNA:lta puhelimeen uudestaan. Nokian PC suite rakensi yhteyden ja minä katselin vierestä. Tuntuisi hyvältä idealta tehdä nämä asetukset kaupassa, jossa voit saada käyttötukea jos joku asia tökkii. Yoigon käyttötuesta – varsinkaan muulla kuin espanjalla -en tiedä. Onkos kokemuksia?

Wifi hotspotteja ja muita avoimia WLAN verkkoja löytyy myös jos käyttötarpeesi on vähäinen, esim tarkistat maileja ja tilaat lippuja. Fugesta en tiedä kuin mitä tuolla polun yläpäässä on vinkkejä, ja netin Wifi hauilla löytyy. Las Palmasissa Kanarialla näin monen kykkivän ulkosalalla läppärinsä kanssa ja ilmeisesti hyödyntävän jotain avointa verkkoa

http://www.fon.com om myös kiva yhteisö, jolla on paljon spotteja Espanjassa, mutta satunnaistahan se vielä on. Laadusta kertoo,että Marko Ahtisaari on kuvioissa mukana.

Omat tarpeeni ovat sen verran laajat ettei siihen satunnainen verkko riitä, siksi Yoigo tuntuu oivalta ratkaisulta.

Mutta kerro ihmeessä sinäkin Pimu miten kävi, tämä kännykän avulla surffaaminen ei liene yhtä hyvin hanskassa kuin perinteiset adsl- ja muut kiinteät laajakaistat.