Lämpöinen kiitos kehujille

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 64 Lämpöinen kiitos kehujille

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Mariitta kirjoitti:

Voi että vaimosi on kaunis. Onnenpoika olet.

Se on noissa kuvissa kalkittu todella niin kauniiksi, että multa itku melkein pääsi, kun rouva pärähti mopolla pihalle kylän kauneudenhoitajalta tullessaan hääpäivän aamuna (vähän ennen seitsemää aamulla). Mun ihan totta ikioma prinsessa!

Mutta olen onnenpoika, joo. Et’mutkun ilman vaalentavia meikkejä plus hassu turistihattu päässä vietnamilaisen viidakon joenvarressa justiinsa syksyllä kuvattuna paikallisen oppaan kanssa samaan ruutuun mä en kyllä hetkeäkään vieläkään mieti, että kumpaa noista tässä lopulta omanaan haluaa lopun ikäänsä pitää.

Tää kaikki olisi muuten totaalisti kiellettyä, mutta nyt kun olen yksin himassa ja pienessä hiprakassa, niin kukaan ei kysy mitä ja kenen kanssa juttelen tai mitä kuvia minnekin lähetän … eee-heh!

Ihan varmaan arvaattekin, että noita silmäpussejaan se itse inhoaa ja tahtoisi vaaleamman ihon (vaikka mä sanon, että se on justiinsa tummana (dam) nätti. Ja sitten se on tietenkin mielestään pers’jalkainen tyllerö (niin kuin onkin ja sekin on ihanaa) ja …

Milloinka te daamit vihdoinkin oppisitte, että naisen nahka (kosketustuntuma), tuoksu, katse, hymy, kosketus, ihminen itse, lämpö, lempeys/kovuus, jne. on lopulta paljon enemmän kuin takapuolen leveys tai jokin hemmetin näppylä jossakin poskessa. Huolenpito ja rakkauden osoitukset saavat aikaan jotakin semmoista, jossa kundi nyökkii nytkin tietokoneensa äärellä jutellen pehmoisia eurooppalaisille mieluummin kuin menisi tuonne syntisen kaupungin kujille saamaan sitä, mikä maistuu kotona paremmalta. Ja tärkeintä – kun saa, niin haluaa myös antaa, eiks’jeh!

Hei, eihän tämmöisistä kait yleensä kotomaassa julkisesti keskustella – vai oliko niin vain ennen?

Meillä puhutaan. Hyvät siitäkin – OC