laitanpa sormeni tännekin sekaan…

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Koiran asema Espanjassa laitanpa sormeni tännekin sekaan…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

”tai välittömästi kytkettävissä”. Tuskin, Vilperi, kuitenkaan olet välittömästi kytkemässä koiraasi kiinni jos oot ite kaupassa.

Sattuipa tässä pari viikkoa sitten. Eräs nimeltämainitsemattomalla korjaamolla Malagassa oli koira. En tiedä onko enään, – toivottavasti ei. Mieheni oli kävelemässä töistä kotiin, ohitti koiran, toisella puella katua, ei häirinnyt koiraa mitenkään. Ainoastaan käveli ja oli jo ohittanut, kun koira päätti kääntyä jaloiltaan ja pinkasta täyteen juoksuun ja iskeä hampaansa mieheeni.

Koira, saksanpaimenkoira, oli vapaana, ilman kuonokoppaa/remmiä. Seurauksena tuosta päivästä, toivon, että tuo koira on päässyt metsästämään paremmille seuduille eikä ihmisiä jatka Malagassa ihmislihanperään haistelua. Mitä miehelleni? Jäykkäkouristusrokotus, hervoton mustelma (halkasijaltaan 20 cm) ja rivi hampaiden jälkiä jotka vuotivat verta pakarassa.

Suomessa ollessani naapuri oli laiska ulkoiluttamaan omaa koiraansa. Totesi että oli helpompi päästää vapaaksi, kun koira kuitenkin totteli kutsua. No tuo koira, joka oli vapaana, tuli piha-alueelle ja hyökkäsi oman koirani kippuun joka oli kytkettynä… että näin…