Laitampa minäkin lusikan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma espanjan palkat Laitampa minäkin lusikan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Laitampa minäkin lusikan soppaan. Ylempiasteisessa konservatoriossa (pitäisi vastata Suomen AMK/yliopistoa) lukuvuosimaksut menee oppiaineden mukaan. Kahdesta oppiaineesta hintaa kertyy 90€. Jos aineita on enemmän on maksukin suurempi. Ensimmäisenä lukuvuona jouduin ottamaan kaikki ekan vuosikurssin opinnot ja lukukausimaksu oli 500€.

Granadassa asunnon vuokra on 3-26€/m2, eli löytyy joka lähtöön nykyisin. 40m2 asunto jossa vuokra on 1000€ kuussa. Yksiöt 12-20 m2 vuokra on 230€-375€ kuussa. Mutta sitten samanaikaisesti voit saada 3 huoneen asunnon 330€/kk hintaan tai vaihtoehtoisesti 220 neliöisen asunnon 700€/kk (3€/neliö). Itselläni on tällä hetkellä noin 90 neliön asunto ja maksan siitä vuokraa 248€/kk

Työttömyyskorvauksesta en osaa omalta kohdaltani sanoa, sillä olen ollut työlistettynä hyvin, mutta mies oli työttömänä vuosi sitten ja hän sai 900€ kuussa työttömyyskorvausta. Hän jäi työttömäksi linja-autokuljettajan virasta, mutta ei ajanut linjaa vaan turistivuoroja. Heillä tuo palkka on vähän suurempi mitä Santiago kertoi. Myös riippuu siitä kenellä ajat.

Itse kävin tuossa elokuussa Suomessa ja hinnat olivat huomattavasti kalliimmat Suomessa kuin Espanjassa kun kävin ruokaostoksilla. Kahdellakymmenellä eurolla täällä saan iloisesti pariksi viikoksi ruokaan mutta Suomessa samat ostokset jotka täällä tein kahdellakympillä maksoivat huomattavasti enemmän.