Lähtöselvitys etukäteen Finnairin lennolla Malagasta.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Lähtöselvitys netissä Malagan AGP-kentältä lähtevälle Finnairin lennolle? Lähtöselvitys etukäteen Finnairin lennolla Malagasta.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Penanen
Penanen Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.04.2008
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 26

Tämän keskusteluketjun kertaus lyhyemmin ja vastaus kysymykseen säästöistä:

1. Vaimoni, jolla on heikot jalat, matkusti Suomeen 9.10.2012 Finnairin yölennolla (01:25) ilman ruumaan menevää laukkua.

2. Kyselin ketjun aluksi, voisiko tehdä check-in:n netissä ja hommata Boarding Passin valmiiksi ja siten ohittaa koko check-in -jonon ja siis SÄÄSTÄÄ AIKAA JA JONOTTAMISEN VAIVAA.

3. Ensimmäinen vastaushan oli, että ei voi ollenkaan tehdä netissä check-in:iä. Toinen sitten oli totuus eli kyllä voi.

4. Sitten kyselin tässä ketjussa itsetulostetun Boarding Passin käyttömahdollisuudesta. Kaikkitietävät maanmieheni olivat jo kertoneet, että ei onnistu. Onneksi tässä keskusteluketjussa asian todella tietävä kertoi totuuden.

5. Oma lentoni lähti Malagasta 10.11.2012 klo 21:05 ja jätin laukkuni Baggage Dropiin klo 19:50 (takaraja oli 20:20) ja sain vanhanmuotoisen Boarding Passin (Cardin). Ei sekunninkaan jonottamista. SÄÄSTIN SIIS AIKAA JA VAIVAA.

6. Kirjoitin asiat tähän ketjuun tarkasti ja pitkään, jotta kaikille tekstin lukijoille selviää totuus ja epätotuuksien kertominen loppuisi. Siihen, onko tietotekniikan käyttö arjen asioiden hoidossa yleensä järkevää, en ota kantaa.