Lähetystiedot

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Postin kulku Lähetystiedot

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Toro, uskoisin vähintään sukulaisesi toimivan jonkun postin palveluksessa….

Pakettieni osoitteet ovat satavarmasti oikein mukaanlukien lähettäjätiedot; noiden kadonneitten kirjeiden osalta en voi vannoa, kun en voi kontrolloida niitä muutoin kuin antamalla itse oikean osoitteen lähettäjälle ja näin on tehty. Ei ole myöskään mitään alaporttiongelmia tai muuta vastaavaa eli ihan rehellinen lukittava postilaatikko kadun varressa ja posteljooni voi halutessaan jättää postin myös urbanisaation lokerikkoon ja tekeekin näin usein laiskuuttaan.

Toki olen itsekin onnistunut lähettämään paketteja/kirjeitä Espanjasta nopeasti Suomeen ja saanut sieltä nopeasti paketteja/kirjeitä tänne – minäkin olin tuudittautunut siihen, että hommat toimii kohtuullisesti aikaisemman kokemuksen perusteella – se on ollut paha arvioinitivirhe ja hintaa tuolle tuudittautumiselle on tullut yli 1000€. Olen asustellut myös muualla kuin Espanjassa ja elämäni aikana ei ole kadonnut yhtäkään kirjaamatonta lähetystä Suomessa tai Suomen ja muun kuin Espanjan välillä. Tällä hetkellä lähetykset eivät vain kulje – ole onnellinen, että sinun pakettisi/kirjeesi eivät ole tuon 11 miljoonan kadonneen joukossa!

Se odotetuin paketti lähetettiin n. kuukausi sitten priority maksikirjeenä tänne Espanjaan ja sisältö kestää tullin läpivalaisun (niinkuin muutkin lähetykseni), mutta ei heidän mahdollista varastushaluaan…. elektroniikkaa! Toki poikani olisi voinnut kirjauttaa sen vielä. Postilla ei voi olla sellaista palvelua, jossa paketti tulee perille, jos tulee, ja sitten on erikseen ’melko varmasti perille vietävät kirjatut paketit’.

Jos yksi lähetys katoaa joskus, sen voi ymmärtää, mutta kuusi lähetystä yhden kuukauden aikana…. oli mielestäni ihan perusteltua varoittaa muita tämän hetken tilanteesta.

Nyt en lähetä enää kirjeitä edes Espanjan sisällä lähialueelle vaan vien ne itse perille – tyhmää, mutta menee perille ja toisaalta HD:llä tulee ajeltua muutoinkin pelkän ajamisen ilon vuoksi.