Lähempääkin esimerkkejä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma M30-tien tunneli tulvii Lähempääkin esimerkkejä

LINKKI

odysseus
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139

Tuommoista se on kun ”pepen” pistää rakentamaan tietä, jonka on suunnitellut kaupungin liikennesuunnitteluporukka, joista yhdelläkään ei ole ajokorttia! (Esimerkiksi Fuengirolassa ja Helsingissä tilanne on tämä).

Esimerkkejä huonosta rakentamisesta ja suunnittelusta löytyy pilvin pimein ihan vaikka Fuengirolastakin.

Otetaan nyt esille vaikka se ”uusi” silta ja liittymä n340:lle siinä Miramar ostoskeskuksen kohdalla. Se rakennettiin noin 2v sitten ja heti avauksen jälkeen purettiin sillan toisen puolen kaide koska piennar/jalkakäytävä?? tmv. oli unohtunut rakentaa. Tämän jälkeen suljettiin ostoskeskukselta päin liikenne koska liitos oli kohonnut noin puoli metriä. Korjattiin ja avattiin. Suljettiin huonon korjauksen vuoksi uudelleen. Korjattiin ja avattiin. Suljettiin huonon korjauksen vuoksi taas uudelleen. Korjattiin ja samalla rikottiin kohdalla oleva kaivo. Suljettiin toinen kaista 4 viikoksi ja työmiehiä ei näkynyt paikalla koko aikana!! Korjattiin ja nyt se on pysynyt ehjänä (toistaiseksi).

Keskustassa (kun vielä asuimme) Calle Sevillalla, uudistettiin ko. katu, kuten Fuengirolassa nyt on tehty jo melkein puolelle kaduista. Sulkivat kadun, rakensivat ”pohjan” ja samalla pistivät muutaman viemärivesiputken sekä rakensivat tiilestä holvattuja kaivoja. Sitten tuli traktori ja ajeli paikan päällä edestakaisin monta päivää ja rikkoi kolme neljästä kaivosta. Rakensivat kaivot uudelleen. Traktori rikkoi yhden kaivon taas. Rakensivat uudelleen. Sitten tuli paikalle ”insinööri”. Yksi kaivo purettiin ja kaivettiin monttu 2m päähän ja rakennettiin kaivo siihen. Tuli asfalttimiehet ja asfaltoivat kadun. Sitten maalasivat valkoiset viivat. Tuli kaasulaitoksen ”insinööri” karttojen kanssa. Olivat unohtaneet kaasuputket. Katu avattiin ja kaasuputket laitettiin paikoilleen. Asfaltoitiin uudelleen. Tuli vesisateet ja tulva. Huomattin että ensimmäisessä rakennusvaiheessa viemäriputket olivat menneet täyteen hiekkaa ja muuta rakennusmoskaa. Purettiin osa kadusta ja aavattiin kaivot. Korjattiin ja asfaltoitiin uudellen. Nyt katu on hyvä, ahtaampi ja toiselta puolelta menetettiin kaikki parkkipaikat kuten muualtakin Fuengirolan kaduilta ja kaupunginjohtajan naama pällistelee joka ***vetin päivä Fuengirola TV:ssä kertomassa kun (maksulliset!!) parkkipaikat lisääntyvät ja ”Fuengirola Avanza”!!!