Laari

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

H.V. Schooner101,

Asiallinen avaukseni sai sinussa ja muutamassa muussa aikaan naljailun vyöryn ja joukon epäasiallisia kommentteja. Katselin vanhempia palstan kirjoituksiasi ja huomaan, että naljailu on luonteenpiirteesi kun teit saamaa mm. Vilperin keitoksille. Kun et kerran uskaltanut katsoa kortteja, lopetan keskustelun=paskanjauhannan aiheesta kanssasi tähän.

Hyvä Orkkiporukka,

Muutoinkin Orkki on luisunut suuntaan, mikä ei enää ole hauskaa eli Schooner101 ei ole ainoa – toki valtaosa porukasta on jees ja enemmänkin, mutta eikö se mene niin, että muutama mätä peruna tuhoaa koko laarin. Esimerkkinä muutamat kommentit Kaurasesta tai öö Y-voima sekoilut tai Jorgecon jutut jne.

En tarvitse Orkkia eikä Orkki ennen kaikkea tarvitse minun tietämystäni – 745 kommenttia ehdin kirjoittaa. Kiitos niille, jotka pitivät juttujani asiallisina ja pahoitteluni niiden puolesta, joille juttuni ovat olleet liian rankkaa kamaa tai jotka laittoivat meikäläisen mätäperunakastiin. Nyt on Schooner101:n ja muiden aika auttaa uusia espanjatietoa halajavia vankalla tietotaidollaan.