Laajennetaanpa keskustelua

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

Allaolevasta linkistä voi todeta, että CdS on se rannikon alue, joka ottanee vielä takkiinsa lisää. Mutta tuleeko tästä kierre, joka johtaa alueen osien slummiutumiseen ihan rannassakin? Kun hinnat laskevat, niin wannabeCdSläiset alkavat nakertamaan alueen vetovoimaa. Ja se johtaa maineen heikkenemiseen edelleen ja siitä sitten kohti rikollisuutta jne. Jos 500.000€:sta pudotetaan puolet pois, niin ei niitä villoja vieläkään ”elämäntapaintiaanit” osta ja ”taso” säilyy kuten Marbellassa. Mutta jos 200.000€:n piso pudotetaan puoleen, niin sitten saattaakin jo väestöpohja muuttua.

Miten muualla? Käsittääkseni lähempnä Atlantia ongelma ei ole niin paha ja toisaalta Alicanten maakunnassa ollaan vielä hyvällä mallilla ja venäläiset käyvät kauppaa. BCNkin on artikkelin mukaan ylihinnassa, Valencia huumekartellien miehittämä. Kysymys siis kuuluu, että ketä on missäkin ja millä hinnalla? Seilori kehaisi Orihuela Costaa, joka sijaitsee eteläisellä Costa Blancalla – eläkeläiset elävät siististi ja eivät kuppiin eikä piikkiin koske? Alteassa poikkesin pari kuukautta sitten ja siellä elämänmeno oli uomissaan. Tuleeko näistä oikeita perhelomien suosikkikohteita? Eli kääntyykö mummorannikon maine koko alueen eduksi tässä jumpassa?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2254208/Costa-del-Crash-Spains-property-prices-slump-50-cent-British-holiday-homes-worst-hit.html