La Meri

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Fuengirola-lehden uutinen muumioituneen ruumiin löytymisestä La Meri-nimisen fincan hedelmátarhasta Mijaksessa pitää paikkansa. Vaikkakin tuo Fuengirola-lehden uutinen näyttää kielenkääntäjällä (siis koneella) tehdyltá, sen verran hassua kieltá se on. Ja fincaa on vuokrannut joku suomalainen perhe muutamien kuukausien ajan. Vainaja on niin pitkälle maatunut ja muumioitunut, että ilman ruumiinavausta ei voida sanoa, onko hän mies vai nainen, toisaalta pilaantumisaste viittaa siihen, että hän on ollut maastossa kuukausia ja sopii siten Jennan katoamisaikaan.

Surin mukaan juuri suomalainen poliisi epäili, että Jenna voisi olla piilotettuna tuonne La Meri-fincalle, ja poliiseja onkin saapunut tánne Suomesta ja támá löytö tehtiin yhteistyössä espanjan poliisin kanssa. Ja minusta tuntuu, ettá tekijäkin on jo selvillä, kuinkas muuten ruumiskaan olisi noin helposti löytynyt…? Ja onhan yksi jo pidätettykin…

Voi tyttö-rukka 🙁 🙁

http://www.diariosur.es/v/20111007/malaga/hallan-cadaver-momificado-saco-20111007.html

Täällä Canalsurin sivulla on video, hyvin lyhyt pätká, mutta myöhemmin tulee varmaan kuvaa lisáä ja ainakin Canalsurin uutisiin tulee juttu. Uutisiá löytyy läpi vuorokauden kohdasta ”directo 24 hs”

http://www.canalsur.es/portal_rtva/web/noticia?id=170909