L

LINKKI

remu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.08.2007
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 13
bochorno kirjoitti:

Bueno, varsinaiset ”lakimiehet asialla”,
Totuus näin maalaisjärjellä on yksinkertainen, että yhden kuukauden vuokra menee välittäjälle provikkana ja tasan tarkkaan.
Pankin avalit (vekselit) kyllä ovat voimmassa olevia ja vuokranantaja voi niitä pyytää ajalle minkä haluaa. Myöskin voi vaatia nominan (työsopimuksen).

Espanjassa tällä hetkellä on tilanne; vuokraajat pakenevat ja eivät maksa. Omistaja menee oikeudenkäyntiin, joka maksaa minimi 1000 egeä ja sitten kun vuokranottaja todetaan rahattomaksi Uunoksi niin sinne meni kaik!

Muuta kerottavaa;

Kuka vaan haluaa todella laillisesta sopimuksesta kopion, lähetän mielelläni. Nykyiset normaalit sopimukset tehdään 1 kk takuuvuora (välittäjälle) ja 2 kk vuokra etukäteen ( lailliset omistajat ihmiset ja yhtiöt, jotka maksaa veroja vuokratuloistaan). Sopimus on voimassa 11 kk, minkä jälkeen sen voi uusia, jos omistaja haluaa.

Kaikki pitkä aikaiset vuokrasopimukset on nykyään 11kk ja sitten katsotaan. Jos muuten menee yli sen 11kk, ongelmia omistajalle. Sen takia toi 11kk.

Trikki; omistin pari asuntoa täällä, joita vuokrailin kesällä ja vaihdoin lukot silleen, että mulla oli vaan avain toiseen lukkoon (siis pistin toisenkin lukon)j a vuokraajille annoin yhden avaimen. Koska laillisesti et voi mennä heittään porukkaa pois, etkä mennä omaan asuntoosi avamaan lukkoja siis sulje vaan lukko, et ne ei pääse sisälle! TOIMII HYVIN kun nekin haluavat matkalaukut jne pois asunnosta….

kuullostaa varsin laittomalle tuo sun homma, eli enpä suosittelis että kukaan vuokrais sinulta asuntoja.

ensin tarjoat ihmisille laillisen sopimuksen kopiota ja sitten ryhdyt itse laittomaan toimintaan.