Kyttä

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Buenos dias=käytetäán samalla tavalla kuin suomeksi ”hyváá huomenta” ja ”hyvää aamupäivää”. Iltapäivällä sanotaan sitten hyväá iltapáiväá eli buenas tardes. Ja illalla sitten buenas noches ihan aamuyön puolelle asti. Ja sitten taas aloitetaan kukonlaulun aikoihin ”buenos dias”.

”Tämän kaiken on tehnyt hyväksyttäväksi syyskuun 11. mitä käytetään keppihevosena myös Irakin ja Afganistanin sotiin. Se oli kai tarkoitus laajentaa maantieteellisesti väliin jäävään Iraniin mutta ei sitten uskallus ole riittänytkään. Mahdollinen atomipommi olisi syynä ja kaikilla syyttäjillä sellaiset on kuitenkin itsellään. Terrorismin vastainen sota tuntuu mahdollistavan kaiken ja sitä käy jopa Supokin.”

On aika paljon kirjoituksia tuosta 11.9. tapahtumasta. Epäillään, että se oli yhdysvaltalaisten rahapiirien ja aseteollisuuden ja öljypohatoiden tilaustyö, joka oikeutti Yhdysvaltojen rahapiirien invaasion uusille öljykentille. Yksi askel tiellä, joka johtaa jenkkien maailmanvaltiuteen.

Sitten se kysymys: Olisivatko ihmiset hyväksyneet tämmöisen kyttäämisen vaikkapa 70-luvulla kun ainakin Suomessa kirjesalaisuuskin oli pyhä asia[/quote]

Kyllä meitá kytättiin silloinkin. Oikein olan takaa.