Kyse on yleensä Visassa (jne)

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ari54
ari54 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.06.2011
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 43

Kyse on yleensä Visassa (jne) siis maksuaikakortista ja kaikenlisäksi espanjassa usein kortista, jolla saat maksuaikaa OMALLE rahallesi, sillä useat pankit haluavat luottorajan suuruisen määräaikaistalletuksen tililleen: =EI LUOTTOA LAINKAAN, vaan OMAN RAHAN KÄYTTÖÄ, joka on talletettu pankin tilille ja josta saat huonon talletuskoron, joka ei yleensä kata edes kortin vuosikuluja!!

..ja millä äänenpainolla minä tämän sanon perustuu siihen, että olen aikanaan toteuttanut melko monen pankin nettipohjaisia maksu/luototus-gateway integraatioita ja noihin liittyviä järjestelmiä. Mainittakoon vaikkapa nuo suomalaiset Nordea, Osuuspankki, (silloinen ?) Säästöpankki, (silloinen) Leonia, Luottokunta ja sen lisäksi esimerkiksi Rabobank (Hollanti/Belgia) ja la Caixa sekä Caixa Catalunya (Espanja) jne.

Edellinen lainattu devspainilta, ei ole minulla hallussa ”oikeanlainen”
keskustelupalstan käyttö.

Tuo Espanjalainen mallihan on ihan hyvä, ei yksilö velkaannu liikaa Visaa viuhuttaessaa.

Maksuaikakortti tai luottokortti, sinänsä ihan sama, luotto-ominaisuudella sitä luottoa varmaankin käytetään aika paljon.

Toisaalta ilman Visaa, Mastercardia tai jotain muuta yleisesti hyväksyttyä luottokorttia on erittäin vaikea varata esim. lentomatkaa netistä.

Raakaa bisnestähän tämä vain on, opasti entinen esimieheni muinaisessa KOP:ssä,
tuskinpa pankkitoiminta on ihmisystävillesempään siitä muuttunut.

Onko devspainilla tai jollain muulla tietoa enempää, mistä Euroopan valtiot ottavat miljardilainansa? onko lainanotto = tulonsiirto ennestään rikkaille?