Kyse ei ole siitä!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä niekkula
niekkula Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.01.2008
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 45
santiago kirjoitti:

Hei,lueskelin tätä keskustelua,ja semmoisen käsityksen tästä saa,että hra.niekkulalla on aika hankalaa
jo suomessa.Katsoin kristallipalloon ja näin että espanjassa kaikki olisi vielä paljon hankalampaa.Täällä ei yhteiskunta ymmärrä näitä tukiasioita edes sillä suopeudella kuin suomessa, ja jos näitä suomalaisia etuja yrittää saada suomen maksamaan niin veikkaan että ilman jäät ja byrokraatit voittaa.
Hyviä esimerkkejä riittää,ulkosuomalaisten verotus,suomikoulun vuosia kestänyt räpellys lukion kanssa,passin uusimisongelmat ,oikeastaan mikä vaan mitä voi hankaloittaa.Linjana se että suomalaiset pysyköön suomessa ja ulkomailla asuvat ovat isänmaan pettureita.

Kyse ei ole nyt mistään ymmärryksestä/hankaluuksista Suomessa/Espanjassa vaan nyt kyse on siitä kun olemme vielä täällä Suomessa niin minä maksan veroni niin yrityksestäni/töissä käydessäni niin katson että lapsillani on oikeus ilmaisiin kirjoihin siinä missä koulussa olevillakin!!(vaikka emme niitä välttämättä kaikia tarvitse)

Verorahoillahan ne kaikki maksetaan täällä ”kotomaassa” Espanja on asia erikseen en ole sieltä mitään ollutkaan vailla!! vai olenko??

Kuten aiemmin olen maininnut minulle ei ole kyse kustannuksista vaan periaatteesta, mutta monille muille on kyse rahasta kun nuo kirjat ei ole ilmaisia, ja siksi olen tämän asian takana henkeen ja vereen koska tämä kotikouluttaminen tulee kasvamaan tässä kaavamaisessa yhteiskunnassa entisestään.

Juu ja ”Old Chapille” sanon samantien ettet turhaan kommentoi: olen ollut yrittäjä jo 13v ja käyn töissä vieraalla ihan ”harrastuksena” eli tutuilla kamuilla mielenterveyden kannalta ottaen, saa semmoista irtiottoa arjesta jos ymmärrät?? joten se siitä aiheesta ja älä ota loukkauksena, se ei ole todellakaan tarkoitus!!!