Kyllähän minä …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 74 Kyllähän minä …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Eilen kirjoitti:

… Kuinkas muilla kulkee, ettei meidän tarvitse ihan vaan kaksin (Vilperin kanssa) rupatella, hoi OC! Pitääkö prinsessa otteessa vai missä huiskit?

Hyvin te ilman apuvoimiakin vaikutitte pärjäilevän ja olihan siellä eilisillan edellisen boxin pulinoissa mukana muitakin.

Käytiin eilen ensin kaupungilla (ostin lennot BKK-HEL-BKK työkäyntiä varten), sitten notkuttiin uuden ostosparatiisin leffateatterin yhden salin mahtavan mukavilla istuimilla amerikkalaisia fiktioita ihmetellen ja tultiin ajoissa kotiin. Loppuillasta kyllä kurkin tännekin, mutta en nähnyt mitään syytä innostua mukaan, joten nautiskelin lukemisesta muualla kuin ruudun äärellä. Kun ei ollut edes maksullisia töitä tehtävänä ja sitomassa mua työhuoneeseen.

Päässäni on muuten visio numeroista 7 ja 5 – joten varaan sen avauksen tässä ennakolta.

Huomenna mennään molemmat jonkinmoisen porukan mukana Siaminlahdelle onkimaan pieniä kaloja. Niistä tehdään siellä purtilossa samantien soppaa, joka syödään samalla matkalla yhteisessä keikunnassa.

Ai tänään? Lekotellaan kotona, saatan poiketa kylän uima-altaalle lueskelemaan, myöhemmin mennään ulos syömään ja yleensä vain ollaan ja kait vähän hullutellaankin. Niin kuin aikuisillakin joskus on tapana. Öööhhh…

Hyvää päivää. Saatan poiketa vielä toisenkin kerran, kunhan nyt te siellä kaukana Euroopassa ensin heräätte uuteen päivään …