Kyllä ruissihtijauhojakin

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Ruisleipää elokuussa? Kyllä ruissihtijauhojakin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Kyllä ruissihtijauhojakin saa, muistaakseni olen niitä Casa Azulista ostanut, vaikka nyt kesällä voi olla jauhovarastotkin vähissä. Vein sämpyläjauhoja kesäkuussa 6kg sieltä, sain alennuksella kun halusivat tyhjentää jauhovarastoja kesäksi, veikkaan siis että ruisjauhotkin myivät ja uutta tulee syyskuuksi.

Ruotsalaisia jauhoja ja kaikenlaisia muita skandituotteita saa myös Fugen keskustasta ruotsalaiskaupasta, jonka nimeä en nyt muista, mutta se on entisen ruotsalaisen koulu vieressä: Bussiasemalta bussikatua muutama metri kohti Los Bolichesia, käännyt toisesta vasemmalla (entisen koulun kulmasta, nyt siinä on rakennustyömaa) ja se on siiná vasemmalla seuraavan pikkukadun kulmassa. Saa nähdä, pysyykö pystyssä nyt kun koulu ei enää tuo ruotsalaisia niille nurkille.

Äiti teki viime talvena hirveän hyvää leipää, jossa oli kai enimmäkseen ruisjauhoja, ei se mitään jälkiuunileipää ollut mutta kotitekoista, tummaa ja hyvää, ja teki siis sitä täältä ostetuista jauhoista ja espanjalaisessa sähkóuunissa, joten onnistuu paikallisin tarvikkein. Kunhan ehdin kokeilla niin voin laittaa vaikka reseptin tänne. Voi kyllä mennä vähän aikaa, kun ei näillä helteillä oikein uuninlämmittäminen innosta. 🙂