kyllä nyt maijalla itsellään viheltää

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Maija taitaa olla avaamassa tänne jonnekin omaa masentuneiden lataamispistettä. Ja sehän on luonnollista , että oma sairaus kiinnostaa eniten ja siitä voi olla enemmänkin tietoa ja tilastoja.
Mua ei kiinnosta yllämainitut prosentit, mutta se väite pisti räikeästi silmään etteikö täkäläinen ilmasto vaikuta liikuntaelinvaivoihin. Tästä mulla on ihan omaa kokemusta ja moni muukin on asiasta kirjoittanut mm. tälle palstalle.
Myös allergiat ja monet ihosairaudet helpottuvat tai kokonaan parantuvat täällä.
Maija on varmaan kirjoittaessaan ylläolevaa ollut niin tohkeissaan , että ei tullut enää mieleen sellaiset liikkumisen apuvälineet kuin auto, erilaiset motot ja erilaiset , erikoisesti engelsmannien suosimat sähkökäyttöiset nojatuolit. Niillä matka joutuu vaikka sattuisi mäki eteen.
Ja tällä liikkumisrintamalla täällä on yksi etu ylitse Suomen. Ei ole vielä tarvinnut lumessa kahlata eikä viritellä liukuesteitä kenkiin.
Ja on jäänyt lonkkamurtuma kokematta.

ps. Muuten Fuge taitaa olla yksi tasaisimmista kaupungeista eteläespanjassa. Siinäkin varmaan syy, että niin monet vielä järjissään olevat eläkeläiset ovat sen valinneet.